ЗА НАС

PORTO MALTESE

Ресторант Porto Maltese се намира в Paradise Center, наложен лидер като лайфстайл център за търговия и развлечение с уникално разположение между центъра на града и планината. В уютната атмосфера на ресторанта, имате възможност по всяко време да се наслаждавате на прекрасната гледка към планина Витоша и Южния парк. Но локацията не е най-голямото достойнство на заведението. Приятната лайфстайл атмосфера се подкрепя от уютния салон, хубавата музика, апетитните предложения и кулинарните пътешествия в менюто. Резервации.

Ресторанта разполага с няколко уникални зони: Основна зала, две външни тераси- открита и закрита, италианска част и VIP зала.

ОСНОВНА ЗАЛА

Основната зала разполага с капацитет да побере над 100 седящи места. Подходяща е както за семейни празненства, така и за изискани бизнес обяди и вечери.

бизнес конф 3

ТЕРАСИ

На нашите две тераси имате възможността да се насладите на прекрасната гледка на планината Витоша и над Южен Парк. Гарантираме Ви, че нашите тераси, ще Ви оставят без дъх.

закрита външна
занас2

VIP ЗАЛА

Една от изключителните придобивки на ресторанта е VIP залата, която е изцяло в изискана обстановка с капацитет от 20-26 места подходящa за брифинги, презентации, бизнес срещи, конференции или делегации, в която гостите на ресторанта могат да потънат в своето уединение и да се усамотят, наслаждавайки се както на изключителната гледка, така и на храната.

vip zala
vip zala 2

ИТАЛИАНСКА ЧАСТ

Не на последно място е нашата италианска част, специално направена, за любителите на класическата традиционна италианска кухня – IL Ponte. Гостите имат възможността да станат свидетели на живо на направата на тяхната пица и дори специално да си изберат продуктите към нея.

италианска част
италианска част 2

РИБЕН ПАЗАР

Горещо Ви препоръчваме да поглезите сетивата си с богатото ни разнообразие от пресни видове риби от цял свят.

рибен пазар 2
рибен пазар 3

ВИНЕНА ВИТРИНА

В съчетание на забележителната храна ние ще Ви предложим подходящото вино по Ваш вкус, така, че да бъдат сетивата Ви максимално задоволени. Имате възможност да изберете от богата ни колекция с над 180 вида вино произведени в България, Нова Зеландия, Франция, Италия, Чили, Грузия, Австрия, Гърция и други държави.

image1
image2

НАШЕТО МЕНЮ

Porto Maltese предлага над 20 вида прясна риба и разнообразни морски дарове, разположени в открита витрина и приготвени по
автентична рецепта. Също така свежи салата, месни сръбски ястия, прясно изпечен хляб, домашно приготвени десерти и богата селекция от вина. Очаква ви един изключителен кулинарен „маршрут„- от морски специалитети, през вкусни сръбски ястия до приготвени с изключително внимание свежи салати.Вижте цялото меню.

Октопод сицили
Салата кус кус морски дарове

НАШИЯТ ШЕФ ГОТВАЧ

Милош Костич е един от 10те Топ най-добри главни готвачи в Русия. Нашият Chef готвач е с над 20 години безценен опит в кухнята. Оставил е част от себе си в множество държави в Европа едни от които са Франция, Италия, Сърбия и разбира се Русия. Множество известни личности и международни дипломати са опитали неговото изкуство включително Владимир Кличко, Силвестър Сталоун както и много други. Отличителният стил на готвене можем да го определим като “средиземноморски”. Забележителното при нашият Chef готвач е, че за него е закон да готви с прясна храна. Имено пресните риби,меса, плодове и зеленчуци са неговата догма.

В МЕДИИТЕ

01 In Life

Кухня в Рая!

“Новото кулинарно шоу КУХНЯ В РАЯ! То е продукт на уникалното сътрудничество на In LIFE TV с най-добрия средиземноморски ресторант у нас – Порто Малтезе…” C
02 In Life

Миски в Рая!

“Добре дошли в Рая! Е, или поне в неговата кухня! Тук, където храната се превръща в Изкуство, а ангелите не летят, а готвят. Порто Малтезе!” C
03 In Life

Куба, музика и танци

“Шоколадовият хореограф Алфредо Торес е новият гост на шеф Милош и Алекс, а какви ги забъркаха ще разберете”... C
04 In Life

Морски дявол в Кухня в Рая

“В райската ни кухня един морски дявол беше дран, рязан, чупен, масажиран и в крайна сметка сготвен!... C